RÓLUNK


A Tender Terv Kft. részéről szakképzett, különböző területen dolgozó műszaki szakemberek ajánlják fel szaktudásukat, szakmai hozzáértésüket egy esetleges megbízás reményében.

Társaságunk különböző szakterületek felölelése céljából működik, melynek tulajdonosai között építész, gépész, földtani, geotechnikai, hidrogeológiai, környezetvédelmi, elektromos és vízépítési területeken komoly szakmai tapasztalattal rendelkező mérnökök vannak. Mindez lehetővé teszi azt, hogy komplex, több területre kiterjedő, magas minőségű munkát tudjunk nyújtani megrendelőinknek.

A környezetvédelem összekötő kapocsként játszott szerepet abban, hogy a Tender Terv Kft. mai formájában működik. Ez az a terület, amely minden szakágat érint, és igény mutatkozik arra a megrendelői oldalon, hogy komplex szolgáltatásként, egy-egy probléma megoldása esetén, a szakemberek bevonásával egy kézben összefogva nyújtsunk megoldást.

Elsődleges tevékenységünk a vízügyi és környezetvédelmi műszaki, szakmai feladatok ellátása!

Olyan speciális területeken is vannak tapasztalataink, mint a hulladékgazdálkodás, megújuló energiaforrások kiépítése, épületek, csarnokok megtervezése, energetikai rendszerek korszerűsítése, vagy innovatív jellegű beruházások teljes körű megvalósítása.

Megszerzett tanusítványaink


Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!